Het bedrijf

Over Van Leent Bouw

Al vanaf 1965 bouwt het familiebedrijf Van Leent Bouwbedrijf exclusieve woningen, vrijstaand en 2-onder-1-kap, in de provincie Zuid-Holland. Verbouwingen en utiliteitsbouw kunnen wij ook prima voor u verzorgen. Natuurlijk zijn de stijlen en bouwtechnieken van de woonhuizen door de jaren heen veranderd, maar de vertrouwde werkwijze is nog steeds hetzelfde gebleven: persoonlijk, vakkundig en helder. Het vaste team van zo'n 35 medewerkers staat daar garant voor.

Het bouwen van een eigen huis is voor velen een droom. Voor de realisering van een dergelijke droom is een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten van groot belang. Vakkundige mensen die weten waar ze over praten, die de ideeën van een opdrachtgever weten te vertalen in een bouwstijl die bij hun past. De juiste adviezen weten te geven, die aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners, maar die ook de zorgen van een bouwproject weten weg te nemen. Van Leent weet als geen ander wat er bij een opdrachtgever leeft, dat maakt de realisering van een droom wel zo prettig.

Door de jarenlange ervaring, maar ook vanwege het team van specialisten en vakkundige werknemers, is Van Leent in staat om al in een vroeg stadium de opdrachtgever inzicht te geven in zijn eigen ideeën. Dat vormt de basis van elk bouwproject. Soms wordt er gewerkt met de ideeën van een externe architect, door de opdrachtgever ingehuurd, als uitgangspunten voor het project, maar vaak wordt een project door Van Leent zelf uitgewerkt tot een compleet ontwerp. De opdrachtgever kan zelf bepalen waar hij zijn voorkeur aan geeft.

De specialisten van Van Leent kunnen elk bouwproject van het begin tot eind verzorgen. Dat begint al bij het ontwerp, het maken van de bestekken, het verzorgen van de bouwvergunningen tot aan de volledige uitvoering van het bouwproject. Maar de opdrachtgever kan ook zelf zijn partijen inbrengen, zoals een architect of bijvoorbeeld een elektricien of schilder. Echter, Van Leent Bouwbedrijf houdt wel de regie in handen. Ruimte en vrijheid in keuze van partijen, maar toch één aanspreekpunt voor het complete project: dat maakt het voor elke opdrachtgever wel zo makkelijk.

De werkwijze van Van Leent Bouwbedrijf is helder. Elk gedeelte van het proces is inzichtelijk voor de opdrachtgever. Geen geheimen of verborgen zaken die achteraf als een verrassing naar voren komen. Duidelijkheid is een belangrijk speerpunt in de bedrijfsvoering, want hoe duidelijker de afspraken, hoe prettiger er onderling gewerkt wordt.

Onderling vertrouwen is van groot belang bij de uitvoering van elk bouwproject. Dat schept een positieve band, waardoor de realisering van een bouwproject sneller, plezieriger en efficiënter verloopt. Voor alle betrokken partijen een prettige situatie. Van Leent kan natuurlijk niet van zichzelf zeggen dat ze een 'vertrouwde' partij is, maar de lange lijst met opdrachtgevers over de laatste jaren zegt waarschijnlijk genoeg.