Het bedrijf

Over Bouwbedrijf Van Leent

Al vanaf 1965 bouwt het familiebedrijf Bouwbedrijf Van Leent exclusieve villa's. Natuurlijk zijn de stijlen en bouwtechnieken van de villa's door de jaren heen veranderd, maar de vertrouwde werkwijze is nog steeds hetzelfde gebleven: persoonlijk, vakkundig en helder. Het vaste team van zo'n 60 medewerkers staat daar garant voor.

Het bouwen van een eigen villa is voor velen een droom. Voor de realisering van een dergelijke droom is een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten van groot belang. Vakkundige mensen die weten waar ze over praten, die de ideeën van een opdrachtgever weten te vertalen in een bouwstijl die bij hun past. De juiste adviezen weten te geven, die aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners, maar die ook de zorgen van een bouwproject weten weg te nemen. Van Leent weet als geen ander wat er bij een opdrachtgever leeft, dat maakt de realisering van een droom wel zo prettig.

Door de jarenlange ervaring, maar ook vanwege het team van specialisten en vakkundige werknemers, is Van Leent in staat om al in een vroeg stadium de opdrachtgever inzicht te geven in zijn eigen ideeën. In samenwerking met een architect komen we tot het beste ontwerp. In de loop van de jaren hebben wij een goede samenwerking met diverse architecten. Uiteraard bent u vrij om een eigen architect uit te zoeken, maar ook hier kunnen wij u in adviseren. 

De werkwijze van Bouwbedrijf Van Leent is helder. Elk gedeelte van het proces is inzichtelijk voor de opdrachtgever. Duidelijkheid is een belangrijk speerpunt in de bedrijfsvoering, want hoe duidelijker de afspraken, hoe prettiger er onderling gewerkt wordt.

Onderling vertrouwen is van groot belang bij de uitvoering van elk bouwproject. Dat schept een positieve band, waardoor de realisering van een bouwproject sneller, plezieriger en efficiënter verloopt. Voor alle betrokken partijen een prettige situatie.