Traineeship

Villabouw of verbouw, Wij zoeken jou!

Wil jij leren én tegelijkertijd geld verdienen door te werken bij een mooi bedrijf? Ben jij een startend talent, heb je al jaren ervaring of sta je op een kruispunt van je carrière, dan is ons traineeship in combinatie met een werk- leertraject bij een van de scholen iets voor jou. Wij bieden mooie vacatures, scholingstrajecten en traineeships aan in de villabouw en verbouw binnen het luxe segment waarbij je de kans krijgt om te leren van de beste vakmensen! 

-Werk-leertraject timmerman;
-Werk-leertraject werkvoorbereider of calculator;
-Vacature werkvoorbereider (ook mogelijk in omscholing werk- leertraject);
-Vacature (senior) timmerman.

Al onze werk-leertrajecten worden in samenwerking met een school aangeboden zoals bijvoorbeeld de hogeschool van Den Haag of Rotterdam of Bouwmensen. Daarnaast hangt het werk en leertraject altijd samen met ons interne traineeship. Binnen het traineeship word je begeleid door een persoonlijke leermeester van Bouwbedrijf Van Leent of Restyle House en door een begeleider van HR/Personeelszaken.

Wist je dat wij veel samenwerken met onder andere het Mondriaan College met de opleidingen BBL timmerman en werkvoorbereider. Maar ook bij Bouwmensen en vanuit de Hogeschool Rotterdam wordt de opleiding werkvoorbereiding aangeboden! Mooie samenwerkingen voor werk-leertrajecten op MBO en HBO niveau. 

Ben je als ervaren timmerman of werkvoorbereider klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ook staan onze collega’s voor je klaar om de uitdagende kant van de functies met je te delen. Geef ons gerust vrijblijvend een belletje. Sta je juist aan het begin van je bouwende carrière, ook dan kunnen wij je een mooie functie bieden! 

Wij willen met jou de toekomst bouwen! Heb je interesse of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Caroline Zwarts via 0174-247417 of personeelszaken@vanleent-bouw.nl.