Wat zou er nog mooier zijn dan in uw eigen duinvilla te wonen, geheel naar uw eigen wensen ingedeeld.  Bouwbedrijf Van Leent kan voor u deze droom werkelijkheid laten worden. In samenwerking met “De Westlandse Zoom” biedt Bouwbedrijf Van Leent u de keuze uit 8 verschillende typen traditionele villa’s waarvan het ontwerp geheel is afgestemd op de duinachtige omgeving.

De duinvilla’s zijn onderverdeeld in twee hoofdtypes: type L (vanaf €235.000,- incl. BTW) en type XL (vanaf €295.500,- incl BTW). Beide woningtypen zijn op elke gewenste kavel te realiseren en geheel op uw eigen woonwensen af te stemmen, flexibel in te delen en uit te breiden. Zoals het bouwen van een garage, dakkapel(en), erker(s) of uitbouw(en) aan voor-, achter- en/of zijgevel. Zelf geïnitieerde opties/ideeën zijn uiteraard bespreekbaar. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze villa’s te combineren tot 2-onder-1-kapwoning. 

De bouw van uw duinvilla wordt gerealiseerd door een vast en vakkundig team van Bouwbedrijf Van Leent. U heeft u een vast aanspreekpunt vóór aanvang van de bouw, tijdens en na de bouw van uw woning. Ons technisch personeel is van begin tot eind van de bouw aanwezig waardoor wij u gedurende de hele bouw van de woning optimaal bij het project kunnen betrekken. Wij beheersen alle facetten van de bouw, zodat wij voor u de volledige afwerking kunnen verzorgen.

Kortom uw woonwens kan worden gerealiseerd van A tot Z en wij nemen graag alle zorg met betrekking tot de bouw voor u uit handen. 

Bent u gecharmeerd van een woningtype L, één van zijn grotere broers van type XL, of een combinatie van bovenstaande ontwerpen? Uiteraard kunt u ook uw compleet “eigen/vrij ontwerp” op maat door ons laten realiseren.  Bent u geïnteresseerd om uw ideeën met ons te realiseren, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak  via onderstaande contactgegevens:

 

E: info@vanleent-bouw.nl – T: 0174-247417 - W: www.vanleent-bouw.nl