Start verkoop 2/1-kapwoningen en vrijstaande villa in Gantel de Baak bij ons op kantoor!

Op dinsdag 7 maart 2017 start de verkoop van klassieke twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s in Gantel de Baak. Gantel de Baak is een rustige, unieke locatie tussen Monster en Naaldwijk, omringd door natuur. De woningen komen in fase 2a van het in ontwikkeling zijnde woongebied en zijn desgewenst zelf samen te stellen en in te delen. Ze zijn ook als levensloopbestendige variant beschikbaar. Belangstellenden zijn op 7 maart tussen 19.00 en 21.00 welkom aan de Koningin Julianaweg 146 in ’s-Gravenzande. 

Gantel de Baak wordt door ONW ontwikkeld tot een kleinschalige woonbuurt in Westland. Het strand van Monster is dichtbij, maar ook de centra van Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen en zorginstellingen bevinden zich in de directe omgeving. Ook kunt u er genieten van de vele fietsroutes, wandelpaden en andere recreatieve mogelijkheden zoals het Prinsenbos en de Plas van Alle Winden. 

Van klusklaar tot instapklaar
In Gantel de Baak fase 2a worden circa 20 woningen gerealiseerd in verschillende types. Bijna alle woningen liggen aan het doorgaande vaarwater de Gantel. Een aanlegsteiger voor uw bootje behoort dan ook tot de mogelijkheden. De woningen kunnen van klusklaar tot instapklaar worden opgeleverd. De vrijstaande villa met garage en 450 m2 eigen grond is er instapklaar vanaf € 602.000,- v.o.n. Een klusklare variant is er vanaf € 469.000,-. De twee-onder-één-kapwoning op 405 m2 eigen grond is instapklaar vanaf € 515.000,- en klusklaar vanaf 444.000,- v.o.n. beschikbaar.

Informatie
Kom op 7 maart naar de start verkoop in het ONW (zelf)bouwcafé en laat u onder het genot van een drankje vrijblijvend informeren over dit mooie woongebied, de nieuwe woningen, de andere woningtypes, de verkoopvoorwaarden én uw mogelijkheden. Deskundigen zoals architecten, financieel adviseur, aannemer en makelaar beantwoorden al uw vragen. U bent van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom aan Koningin Julianaweg 146 in ’s-Gravenzande bij ons op locatie.