Op zaterdag 13 april a.s. vindt de start verkoop van de 24 bouwkavels plaats. Dit event zal plaatsvinden op de locatie Ijsselmaere zelf aan de Groenendijk 114 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Van 14:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om de locatie te komen bekijken en de verkoopdocumentatie op te halen. Tijdens de start verkoop is het verkoopteam van Heijmans aanwezig, waaronder ook de verkopende makelaars Van Herk en Van den Berg & Opschoor om je voor te lichten en je vragen te beantwoorden.

De 24 bouwkavels zijn er in drie verschillende varianten. Dijkkavels die uitkijken over de polder, deze zijn 410 – 622 m2 prijsindicatie vanaf € 313.000,- v.o.n. Erfkavels in het middengebied vanaf 369 tot 524 m2 prijsindicatie vanaf € 259.000,- v.o.n. En IJsselkavels met een tuin direct aan de Hollandsche IJssel van 741 tot 968 m2 en een prijsindicatie vanaf € 628.000,- v.o.n. Op 13 april a.s. zijn de definitieve prijzen per kavel beschikbaar.

In IJsselmaere ben je vrij om zelf je droomvilla te realiseren binnen de randvoorwaarden gesteld door de gemeente en vastgelegd in het Beeldkwaliteitplan. Deze informatie is beschikbaar vanaf 13 april a.s. en komt daarna als download op de website. Om je op weg te helpen is Heijmans een samenwerking aangegaan met bouwbedrijf Van Leent. Deze specialisten zijn ook op de start verkoop aanwezig om je te informeren over het zelf bouwen van je woning. Speciaal voor IJsselmaere heeft Van Leent in samenwerking met WubbenChan Architecten 8 woningen ontworpen die op elke gewenste kavel gebouwd kunnen worden. Van Leent en WubbenChan kunnen je alles hierover vertellen op start verkoop.