OPEN DAG de Rietkraag | Zaterdag 8 juni

Tijdens de Dag van de Bouw organiseren wij een open dag op de Rietkraag, Verlengde Poelkade in 's-Gravenzande. Momenteel zijn we ook gestart met de bouw van fase 2 waarin wij nog één luxe appartement beschikbaar hebben.

Op een van de mooiste plekjes van het Westland worden zaterdag 8 juni van 10.00 tot 12.00 de poorten van de bouwplaats van de Rietkraag appartementen geopend. Gelegen naast de tien prachtige Rietpoel villa’s worden nu fase 1 en fase 2 van de Rietkraag gerealiseerd door Bouwbedrijf van Leent naar het ontwerp van WubbenChan en een ontwikkeling van ONW. 

Het is privé, vrij en ruim wonen aan de Rietkraag. Ieder appartement beschikt over een eigen garage op de begane grond en parkeerplaats. Niet alleen is er prachtig uitzicht over het Westlandse water, middels de privé steiger per appartement is deze goed te bereiken. Met aan de voor- en achterzijde van ieder appartement is er altijd een goede plek om buiten te zitten. Daarnaast is het centrum van zowel ‘s- Gravenzande, Naaldwijk als Monster binnen loop- of fietsafstand. 

Momenteel is er nog maar één appartement te koop. 8 juni staat Bouwbedrijf van Leent, Overvoorde makelaardij, De Rotterdamse Vastgoed Makelaar, WubbenChan architecten en Ontwikkelaar ONW u graag te woord om alles over dit prachtige project te vertellen.

U bent van harte welkom!  

Heeft u vragen over de open dag? Mail dan naar kpeters@vanleent-bouw.nl