We zijn volop bezig met de voorbereidingen van de Excellent Woonbeurs 2018, ook dit jaar zijn wij weer van de partij van donderdag 25 tot 28 oktober 2018. Graag tot dan!

"De exclusieve woon & lifestyle beurs is gericht op de consument uit het hoger- en topsegment. Dit jaar zal, in samenwerking met Rotterdam Ahoy, deze exclusieve beurs voor de vijfde keer georganiseerd worden. Van 25 tot en met 28 oktober 2018 wordt Ahoy weer omgebouwd. Kosten noch moeite worden gespaard om het event nog mooier te maken en groter dan voorgaande jaren.

Er komen complete woonhuizen, ontworpen door vooraanstaande architecten van Nederland. Prachtige interieurs, meubelen, keukens, badkamers, verlichting, tv & audio, domotica, tuinen, zwembaden, auto’s maar ook boten, sieraden en kunst zijn te bewonderen en vooral ook te kopen tijdens het vier- daagse event. Ook kunt u op iedere beursdag genieten van EXCELLENTE hapjes & drankjes.

De totale oppervlakte van de EXCELLENT woonbeurs is ca. 15.000 m². Aantal deelnemers circa 200 (inter)nationale woonspecialisten en luxespelers."